Hogy mi a közös a hintőporban, a pillanatragasztóban és a fogkrémben? Örülünk, hogy feltettétek a kérdést!

Hogy mi a közös a hintőporban, a pillanatragasztóban és a fogkrémben? Örülünk, hogy feltettétek a kérdést!
 
Mindegyiknek van egy sor olyan mágikus tulajdonsága, melyek igazán csak nekünk, nőknek mutatkoznak meg… Na jó, nem egészen, de az vitathatatlan, hogy nagyon jól tudnak jönni az alábbi őrült szépség praktikák során.
 
Ugye Neked is volt olyan barátnőd, aki mindig ezzel kezdte a szépítkezési tanácsait: „Lehet, hogy furán hangzik, de…”. Mindannyian hallottunk már őrült ötleteket arra, hogyan bánjunk el egy mitesszerrel, vagy mi a gyors-segély zsíros hajra. De vajon tényleg működnek ezek a trükkök? Hátradőlhetünk, mert az alábbi praktikák tényleg kiállták a próbát! Összeszedtünk pár szokatlan szépségápolási tippet, amik működnek is.
 
Zsíros hajra
 
Szórjunk baba-hintőport egy nagy kozmetikai kefére, és oszlassuk el a port a hajtőnél. A hintőpor beissza a fölösleges zsírt, a kefe pedig segít, hogy ne húzzunk magunk után hintőpor-csíkot. 
 
Kezelhetetlen szemöldökre
 
A rakoncátlan szemöldököt fogkefével hozhatjuk rendbe! Fésüljük végig a szemöldökünket egy kis hajlakkal, és a szemöldökünk máris teljesen rendezett kinézetű lesz. 
 
Berepedt körömre
 
Ahelyett, hogy a berepedt körmöt levágnánk, vigyünk fel egy kis pillanatragasztót a beszakadás felületére, majd hagyjuk megszáradni. Ezután fessük be a körmöt kedvenc körömlakkunkkal: a körmünk szinte szebb mint új korában!
 
Legközelebb, ha hasonló szorult helyzetben szükségünk lesz gyors-segélyre, nem kell megijedni, mert a megoldás ott lapul valahol a konyhaszekrényben vagy a gyógyszeres fiókban!
 
És Te milyen hihetetlennek tűnő szépség trükkre esküszöl?  
Close This Window