Ragyogjunk! Száműzzük az öregségi foltokat Ageless total bőrvilágosító szérummal.

Ragyogjunk! Száműzzük az öregségi foltokat Ageless total bőrvilágosító szérummal.
 
A ragyogóbb, egyenletesebb tónusú bőr sokunk álma. A szeplők, a nap által okozott károsodás, a pigmentációs rendellenességek és az aknés sebek miatt a bőrünk elveszti üdeségét. Az Ageless Total bőrvilágosító szérum mindennapos használata képes megadni bőrünknek a kellő muníciót a csúnya rendellenességek leküzdésére, egyenletessé varázsolva a bőrt. 
 
Szinte mindannyiunknak van valamilyen jellegű pigmentációs problémája. Attól mert nem látható puszta szemmel, a szépséghiba még ott van. Láttad már valaha a bőrödet UV-fényt sugárzó Wood lámpa fényében? Ha még nem, kérd meg a kozmetikusod, hogy teremtsen lehetőséget egy ilyen betekintésre. Alaposan meg fogsz lepődni, mikor eléd tárul az a sok károsodás, ami miatt a bőr fakónak, egyenetlennek és durvának látszik. A rendellenességek oka a melanin sejtekben rejlik, ők adnak színt a bőrünknek. A sérülések és egyéb károsodás hatására a melanin sejtek összetapadnak, és ez okozza az ilyen jellegű bőrhibákat.
 
Az Ageless Total bőrvilágosító szérum olyan klinikailag kipróbált összetevők kombinációját használja fel, melyek hatására a szeplők, az öregedési foltok és a melazmák világossá válnak, a Rozacea, a leégés és a bőrradírozás utáni arcvörösödés pedig enyhül. A szérum egyik alapanyaga a sóska (Rumex), ami növényi eredetű tirozin-kináz gátló. (a tirozin-kináz a melanin sejteket létrehozó enzim). Ezen kívül tartalmaz koji savat, orvosi medveszőlő, eperfa és édesgyökér kivonatot, melyek mind természetes bőrvilágosító szerek. A zöldtea gyulladáscsökkentő hatású, míg a C-vitamint tartalmazó antioxidánsok és a közönséges egres a szabadgyökök további káros hatását előzik meg. A szérum olajmentes és minden bőrtípusra bevált. Bőrvilágosító hatása mellett feszesebb, fiatalosabb bőrt eredményez.
 
A szérum mindennapos használatával nagy lépést teszünk a gyönyörűbb bőr felé. Viszont ahhoz, hogy csökkentsük a további károsodást, fontos, hogy ne nyomjuk ki a pattanásokat, mert ez hegesedéshez és a probléma súlyosbodásához vezet. Mindig használjunk fényvédő krémet, (pl. mint a Prevention + Daily), és ne vigyük túlzásba a napozást. 
 
Az Ageless Total bőrvilágosító szérum használatával, valamint a fenti néhány egyszerű szabály betartásával természetesen érhetjük el a ragyogó, egyenletes, tündöklően szép arcbőrt, amire mindig is vágytunk. 
Close This Window