Ismerd meg az alapítót

Janna Ronert

Az IMAGE Skincare céget Janna M. Ronert alapította 2003-ban. Diplomáját a University of Nebraska School of Business and Marketing egyetemen szerezte, és álma az volt, hogy világklasszisz bőrápolási termékeket gyártó céget építsen fel. Több évi kutatás után gyógyszerészeti képesítése segítségével olyan klinikai termékeket fejlesztett ki, melyek valós eredményeket hoztak.

Filozófiája

Bőrápolási filozófiája az egyszerűségen alapszik. Egyszerű használható, egyszerűen megtanulható és egyszerűen értékesíthető IMAGE International termékek. Filozófiája beigazolódott. Az Image termékek és kezelések ma a világ 27 országában érhetőek el, és a cég az USA leggyorsabban fejlődő bőrápolási vállalata. A termékeket interneten nem lehet megvásárolni – ez Janna másik filozófiája, mellyel megtartható a professzionalitás integritása.


Janna hisz abban, hogy a nőket és a férfiakat öt bőrápolási kérdés foglalkoztatja: a ráncok, a napkárosodás, az akne, a rozácea és a stresszes bőr. Ezt az öt bőrállapotot célozza az IMAGE Skincare, egy egyszerű színkódolt rendszer segítségével. Janna képes volt csapatát a minőségi termékek piacán vezetővé tenni, vezetővé a paramedicinális oktatás témában, és vezetővé az üzleti módszerek integritásának terén is.

 

Close This Window