I Mask
biomolecular hydrating recovery mask
A termék leírása:
Ez a következő generációs lapmaszk egyedülálló, védett hidrogéles technológiával készül, melynek az alapja vörös alga és szentjánoskenyérfa; célja a hatóanyagok felszívódásnak fokozása, a hidratáló regenerációra. Ez a lélegző, 3D maszk benntartja a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre felszívódását.

Mely bőrtípusokra ajánljuk:
Valamennyi bőrtípusra, száraz/dehidratált, érzékeny, fáradt, kezelésen átesett bőrre, kémiai peeling után.

A termék jótékony hatása:
Egyedülálló hidratáló hidrogél maszk, mely vulkáni víz, gyömbér gyökér kivonat, aminosavak és antioxidánsok szinergiában ható elegyével dolgozik az átfogó, teljes bőrfiatalítás érdekében. Növeli a hidratáltságot, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, fehérít, fiatalít. Már egy alkalmazással liftingeli, fehéríti, hidratálja a bőrt.

A termék használata:
Használata előtt gyengéden tisztítsa meg a bőrt. A fóliás tasakból vegye ki a maszkot. Nyissa szét, a géles résszel a bőr felé fektesse a bőrre. A maszkot a felső részénél tartva válassza le lassan a fedőréteget, és hagyja a maszkot a helyén. Ujjaival simítsa ki a levegőbuborékokat a maszk alól, így igazítsa helyére. Hagyja fent 20-25 percen keresztül, amíg a hatóanyagok felszívódnak, majd vegye le és dobja ki. A maszk egyszer használatos. A fel nem szívódott anyagokat gyengéden masszírozza a bőrbe. Hetente 2-3 alkalommal használja.


Önnek ajánljuk:
I Mask
Videó a termékről:

Close This Window