CLEAR CELL
salicylic clarifying pads
A termék leírása:
Ez a szalicil/glikolsavas korong hatékonyan távolítja el a szennyeződést és a felesleges faggyút. Mélyen tisztítja az eltömődött pórusokat és szőrtüszőket, a bőrt pedig tisztává, frissé varázsolja. Anti-oxidánsok elegye és nyugtató összetevők csökkentik az aknés gyulladást. Kiváló utazás közben és mozgás után. Hatékony otthoni hámlasztást biztosít. Parabénmentes.

Mely bőrtípusokra ajánljuk:
Zsíros, aknéra hajlamos, 1-2-es fokozatú aknés, tini bőrre.

A termék jótékony hatása:
AHA/BHA keverék kíméletesen lemossa a túlzott faggyút és baktériumokat, közben szabályozza a faggyú termelését. Kiváló sportoláshoz és a benőtt szőrszálak csökkentéséhez.

A termék használata:
Egyszerre egy korongot vegyen ki és kíméletesen törölje át az arcot vagy az érintett területet. Ha szabadba megy, vigyen fel széles spektrumú fényvédőt, például PREVENTION+ terméket. Mivel a termék erősen száríthatja a bőrt, kezdje napi egy használattal, majd fokozatosan emelje napi két-három alkalmazásra, illetve ahogyan az orvos előírja. Ha zavaró bőrszárazság, irritáció vagy hámlás jelenne meg, ritkítsa használatát napi egy alkalomra vagy használja másnaponként.


Önnek ajánljuk:salicylic gel cleanser
CLEAR CELL
Videó a termékről:

Close This Window